Weekmenu: 20/10 tot en met 24/10
Soms staan we eens stil (omdat dat moet en goed doet) en zijn we trots op onze zaak die uit het niks uit de grond gestampt werd. Alles begon met Soeperman Jan die het alleen wou doen... Springen en hopen dat hij niet zou verdrinken...
Hij is ook degene die nu nog steeds elke weekdag om 4u opstaat in de herfst en de winter om in de soep te roeren. In de lente en zomer mag hij uitslapen tot 4.45u. ;-) Hopelijk blijft de gezondheid goed zodat dit nog lang mag lukken.
Gelukkig laat hij zich nu goed omringen bij de andere taken die bij een onderneming horen. Zo kan hij zich bezighouden met wat echt telt en hij het allerliefste doet. Gewoon pure, verse soepen maken die smaken. Ondertussen heeft hij al zo'n 80 soepsoorten in zijn gamma. De één uiteraard wat meer geliefd dan de andere, da's logisch. Maar altijd met passie en met hart en ziel gemaakt! En o ja absoluut, er draait geregeld iets in de soep, maar we proberen het er altijd uit te vissen. ;-)
Laat zeker maar weten wat jullie van deze laatste 4 nieuwelingen vinden!
Met vele groe(n)tjes
Soeperman Jan
MENU
🍝
Witte pastamaaltijd van de week (€9): Pasta pestosausje met kip
🥗
Volkoren pastamaaltijd van de week (€10): Volkoren pasta 4-kazen
(Alle pastamaaltijden met zelfgemaakte sauzen zijn vanaf dinsdag verkrijgbaar in beide automaten.)
🧇
RAW CAKE pistache almond van Oats&Roll: €4 per zakje
🥤
SMOOTHIE en JUICE van Pure: €3,50 per flesje
🍵
SOEPEN van de dag (€4,70 /l):
Maandag 20/10
Tomatensoep met balletjes + Groene groentesoep
__
Dinsdag 21/10
Vergeten groentesoep + Spinazie/ broccolisoep
__
Woensdag 22/10
Kippensoep + Bloemkoolsoep met appel en gember
__
Donderdag 23/10
Thaïse tomatensoep + Broccolisoep
__
Vrijdag 24/10
Pompoensoep + Pittige Indische koolsoep